Miksi me?

Kyvykkyydet

Ketteryys
Globaali
verkko
Referenssit
Laaja
kokemus

Miksi me? Meidät valitaan usein ketteryyden vuoksi. Pystymme toimittamaan pilvialustalla projektin lähes minne tahansa maapallolla nopeasti. Toimitukset pohjautuvat lukuisiin referenssitoimituksiimme ja alustamme joustavuuden avulla vain konfiguroimme asiakasprosessit pilvialustan ja mobiilisovelluksen välille.

Henkilöstöllämme on keskimäärin 10 vuoden kokemus liiketoimintaprosessien digitalisoinnista. Meillä on hyvä käsitys yleisistä asiakastarpeista sekä liiketoiminta- että operatiivisella tasolla.

Lue lisää käyttötapauksista

 

Teknologian rakennuspalikat

Pilvi-
alusta
Tuki
liikkuvuudelle
Nopea
toimitus
Integraatiokyky

Liikkuvan työn ja perinteisemmät toiminnanohjausratkaisumme toimitetaan tyyppillisesti pilviympäristöstä. Toimitus on erittäin nopea pilvikumppanimme täysin automatisoidusta konesalista, Sovelluksen ja järjestelmän tuki yksinkertaistuu, kun järjestelmän ylläpitovastuut jäävät pois asiakkaalta.

Liikkuvan työn tekijöillä ja/tai tuotantosalin lattialla haalarin taskusta löytyy useimmiten älykännykkä, johon saadaan työohjeet ja prosessin vaiheistus näkyviin. Työn tulokset raportoidaan työtä tehdessä pilvialustalle.

Kilpailuetumme rakentuu konfiguroitavuuden varaan, digitaaliset asiakasprosessit saadaan pilveen ja kännykkään päivien ja viikkojen sisään, ei tarvita kuukausia käytön aloittamiseen. Smart template teknologian avulla mobiilisovellus osaa dynaamista asiakasprosessia standardoidulla tavalla ja kerää työn suorituksesta halutut tiedot jälkikäsittelyä ja hyväksyntöjä varten.

Koska sovellukset ovat pitkälti omaa tuotantoa, olemme panostaneet nimenomaan joustavuuteen ja nopeuteen. Olemme lähteneet kehityksessä liikkeelle nimenomaan materiaalivirtojen ja tuotannon tarpeista, jotka ovat asiakkaittemme ydinprosesseja. Sen lisäksi olemme täydentäneet matkan varrella myynnin, oston, reskontrat, asiakas- ja toimittajarekisterit sekä mm palkanlaskennan.

Jokaisen asiakkaan ympäristössä on aina erityispiirteitä ja tarpeita, jonka vuoksi olemme tottuneita tekemään erilaisia integraatioita, mm. suunnittelujärjestelmiin, asiakas- ja tuotehallintajärjestelmiin, valvonta- ja IOT-järjestelmiin, toisiin toiminnanohjausjärjestelmiin, tilitoimistojen talousjärjestelmiin muutamia mainitaksemme.

 

Contact us